V kuhinji Gaudi&Naan se tradicionalno zahodnih receptov (Gaudi) dotakne toplo sonce daljnega vzhoda (Naan). Moderen bistro, katerega podobo in ponudbo preoblačimo sezonsko in pri tem obožujemo produkte lokalnih proizvajalcev ter jih nekaj celo pridelamo na lastnem vrtičku. Pri ustvarjanju jedi upoštevamo principe ajurvede. Po navdihu chefa kuhinje Aleksandre Komasz so jedi lahko malo indijske, malo japonske ali pa čisto ljubljanske. Igramo se s fermentacijo, sodobnimi in tradicionalnimi tehnikami, ayurvedskim ravnotežjem, ter estetiko krožnika. Uporabljamo zgolj sestavine rastlinskega izvora. Zaljubljeni smo v sladice, ki jih naredimo na tisoč in en način ter smo predrzni pri izbiri vin.
Dvakrat na leto (jesen-zima, pomlad-poletje) pa priredimo gala dogodek z zanimivim degustacijskim menijem, katerega vsekakor ne smete zamuditi, saj se takrat pokažemo v pravih barvah.
Obisk našega modernega bistroja je odlična ideja za kulinarični zaključek leta 2023 in praznični december. To je čas obdarovanja in kovanja novih načrtov za leto, ki je pred nami. To je čas, ko se zberemo pri mizi s svojimi najbližjimi.
Zbiramo rezervacije za nepozabna praznovanje zaključenih družb, poslovna praznična srečanja ali zgolj uživanje dveh ob kozarcu vina in izvrstni kulinarični ponudbi iz lokalnih sestavin.
29.12., 30.12. in 31.12. je rezerviran za posebni Novoletni meni. Že zbiramo rezervacije!