Moderen bistro s
pridihom ajurvede

Iz majhnega raste veliko, in ravno tako je zrastel Gaudi & Naan, kjer se tradicionalno zahodnih receptov (Gaudi) dotakne toplo sonce daljnega vzhoda (Naan). Moderen bistro, katerega podoba in ponudba se preoblači sezonsko in pri tem obožuje ponudbo lokalnih proizvajalcev ter jih nekaj celo pridela na lastnem vrtičku. Po navdihu chefa kuhinje Aleksandre Komasz so jedi lahko malo indijske, malo japonske ali pa čisto ljubljanske. Igrajo se s fermentacijo, sodobnimi in tradicionalnimi tehnikami, ayurvedskim ravnotežjem, ter estetiko krožnika. Uporabljajo zgolj sestavine rastlinskega izvora. Zaljubljeni so v sladice, ki jih naredijo na tisoč in en način ter so predrzni pri izbiri vin.

Dvakrat na leto (jesen-zima, pomlad-poletje) pa priredijo gala dogodek z zanimivim degustacijskim menijem, katerega vsekakor ne smete zamuditi, saj se takrat pokažejo v pravih barvah.

 

Main chef Aleksandra Komasz

Prijava na e-novice